Maatilamatkailu Ikaalinen - Kauppilan Matkailutalo

MALO luokiteltu 2008 *****

Maatilan 400 neliöinen matkailurakennus valmistui vuonna 1898 tilan päärakennukseksi. Tämä idyllinen maalaistalo on kokonaan maatilamatkailuasiakkaidemme käytössä majoitus- ja juhlatilana. Maatalo soveltuukin erittäin hyvin esimerkiksi perhejuhlien, yritystilaisuuksien tai kaveritapaamisten pitopaikaksi, sillä tämän kokoisia mökkejä on harvoin tarjolla.

Rakennusta on peruskorjattu useasti vuosien aikana, viimeksi vuonna 2013. Talo tarjoaakin maatilamatkailuun uudenaikaiset saniteettitilat, sekä hyvin varustellun keittiön. Pihassa on tilava grillikatos talon vieraiden käytössä.

Matkailurakennuksen majoitustilat

Maatalossa on matkailijoiden käytössä yhteensä 7 makuuhuonetta, kaksi alakerrassa ja viisi yläkerrassa. Petipaikkoja on yhteensä 21. Huoneet on numeroitu ja nimetty talon historian mukaan.

Juhlatilat ja yritystilaisuudet

Maatilan alakerran sali ja ruokasali tarjoavat puitteet jopa 70 henkilön tilaisuuksille, esim. perhejuhlille ja kokouksille. Kellarissa on myös tilava sähkölämmitteinen sauna. Pihassa on myös savusauna ja palju, jotka saa lämpimäksi erillisvarauksella.

Ei lemmikkieläimiä!

Varustelista

Siirry varauskalenteriin

Katso panoraamaesitys tästä